Link :: 11.11.2005 :: 19:04 na sam pocztatek...
siemka wszystkim!! .. wlasnie jak widzicie zalozylem sobie blogaska.. jak narazie robie wszystko sam i mysle ze ju tak zostanie.. Disiejszy dzionek byl zwyczajny.. Bylismy z Chickenem na stadionie IGLOOPOLU, gdzie igloopol podejmowal Sokół Nisko, I jak zwykle zwycięzylismy .. na stadionie siedzielismy obok takich ladnych dziewczyn..bardzo ladnych.. ale nawet nie zagadalismy:(( i teraz żałuje:[[ ok to tyle jak na poczatek.. teraz kolej na pozdro dla:
Cinka, Browara, Chickena, Beatki, Agi, DorotQi, MoniczeQ[3], Martusi, i wszystkich o ktorych zapomniałem.. =**
Komentuj(3)
Link :: 14.11.2005 :: 14:32 siemka=//nie chce mi sie pisac tej noty bo mnie łeb napierdala=//( a jaq nie przestanie to zapierdole Gozdzikową) .. przed cwial przyszedlem ze sqll. nie bylo zadnego smiania poza tym, ze obcinalismy włosy pewnej koleżance.., a dryga przywiazalismy do krzesla sznurowkami..hahaha!! ominal dzisiaj sprawdzianik z Chemii !!. i calusienkie kolano mnie boli, bo na Wf-ie z calej sily przypierdolilem w drzwi. :[[[ ok koncze papatki!! ozdro dla, Agi, dorotQi, Browara, Sławka, Marcina , moniczeQ[3], Marty, .. i xxxxx=** papatki Komentuj(0)
|